Bezoek onze winkel van 250m2 op de Traaij 192, Driebergen.

Houten speelgoed Zeist

In Driebergen, dat naast Zeist ligt, zit onze mooie houten speelgoedwinkel genaamd Planet Happy. De winkel is ruim opgezet en heeft heel veel houten speelgoed op voorraad. Denk hierbij aan houten speelgoedmerken als Brio, Plan Toys, Haba, Kapla, Janod, Hape en Thomas de Trein. Deze houten speelgoedmerken zijn stuk voor stuk onmisbaar in onze winkel en daarom hebben we ook altijd het hele assortiment voor uw bij de hand. Ook als je anderen houten speelgoed merken zoekt, kan je het gerust vragen aan onze houten speelgoed specialisten in de winkel.

Soms ben je niet speciaal op zoek naar een speelgoed merk, maar zoek je gewoon leuk houten speelgoed. Dit kan zijn voor een cadeautje of gewoon iets voor jezelf. Gelukkig kan je ook hiervoor terecht bij de leukste houten speelgoedwinkel van Driebergen-Zeist en omgeving. Planet Happy heeft houten speelgoed in alle prijs classes. Het kleine houten speelgoed voor een leuke prijs uit de koopjeskast of een mooie houten loopfiets, Het is allemaal binnen handbereik in de speelgoedwinkel. Wij hebben onze winkel hier ook volledig op ingericht, zo vind je de houten treinen allemaal bij elkaar, trekfiguren, bouwblokken, knikkerbanen, noem het maar op! Ook staan er veel showmodellen die het maken van jouw houten speelgoed keuen nog makkelijker maken. Naast het houten speelgoed verkopen we natuurlijk ook nog ander mooi kwaliteit speelgoed, zoals Lego en Playmobil.

Bij onze mooie houten speelgoed winkel kan je voor de deur parkeren. Dus je hoeft zich geen zorgen te maken dat je vanuit Zeist naar Driebergen rijdt en nergens kan parkeren. Op de volgende tijden zijn we open:

Maandag 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

En de volgende gegevens kan je intikken op je navigatie systeem:
Speelgoedwinkel PlanetHappy.nl
Traaij 192
3971 GV Driebergen

Voor vragen over ons mooie houten speelgoed of de winkel vlakbij Zeist:
Telefoon: 0343 52 20 20
e-mail: klantenservice@planethappy.nl

houten speelgoed zeist

houten speelgoedwinkel in Zeist

Speelgoedwinkel PlanetHappy.nl
Traaij 192
3971 GV Driebergen
0343 522020

                ↓   Hier staat onze mooie houten speelgoed winkel   ↓